Algemene Informatie

BETONROT heet het in volksmond. De schade aan begane grond vloeren in huizen die tussen ongeveer 1968 en 1983 zijn gebouwd. Het gaat om de zogenaamde Kwaaitaal of Manta systeemvloeren. Door toevoeging van chemische middelen kan de wapening binnen vandaan worden “opgevreten”, daarna gaat het roesten, brokkelt het beton af etc.

Let op.. zogenaamd “betonrot” komt alleen maar voor bij Kwaaitaal of Manta vloeren, u kunt eenvoudig bij uw gemeente navragen of uw woning daadwerkelijk een Kwaaitaal of Manta vloer heeft. Pas dan is risico aanwezig zoals omschreven. Ook kunt u zelf proberen e.a te beoordelen.

Keuring t.b.v Calcium Chloride (Betonrot):

Een bouwtechnisch onderzoek cq keuring van uw vloer indien dit een Manta of Kwaaitaal vloer is kost u slechts EURO 359,00 (incl btw). De keuring bestaat uit een nauwkeurig onderzoek en het op tekening zetten van de situatie onder de vloer (onderzijde vloer) met daarop uitvoerig de situatie inclusief eventuele beton schade. Daarnaast ontvangt u een herstelplan inclusief begroting.

PerfectKeur kan het gehele traject tot en met de uitvoering van het herstelplan inclusief een verzekerde garantie voor u organiseren en begeleiden. Niet goed geld terug garantie !
Meer informatie of afspraak maken? Bel gerust en vrijblijvend 078-6849750. Of ga naar ons contact formulier!

 

Klik hier voor informatie en problematiek.

Klik hier voor de veelgestelde vragen

– Klik hier voor een doorsnede presentatie van genoemde vloeren.